´╗┐

Agenda

De Kalender 2020/2021activiteitenkalender 2023-2024 is beschikbaar en wordt eind augustus 2023 verspreid met de kerkbode. Als PDF bestand te bekijken via het plaatje hiernaast.

De geplande bijeenkomsten voor 2023-2024 komen in de laatste week van augustus ook beschikbaar in de online kalender hieronder of in de gekoppelde kalender op je telefoon, tablet of PC.

Koppeling online kalender

Koppel de kalender aan je elektronische agenda !

https://www.hhgsintmaartensdijk.nl/kalender.ics

Wijzigingen

Wijzigingen graag doorgeven. Wijzigingen in het gebruik van gebouw Calvijn graag afstemmen met de beheerder. Ook als een geplande activiteit in gebouw Calvijn vervalt (zie contactinformatie).

Om deze kalender te zien in uw eigen Google kalender, druk op de google agenda knop hier vlak boven.

Om deze agenda te zien in uw MS Outlook kalender zodanig dat u ook de wijzigingen binnenkrijgt, kies 'Agenda openen' en dan 'Van Internet' en vul dan onderstaand adres in:
https://www.google.com/calendar/ical/ghhpbi1b4imml0aq4movfm957s%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

Om deze agenda te zien in de agenda van uw tablet of telefoon, voeg bovenstaand adres in als internet agenda of als 'agenda abonnement'.
Voorbeeld voor apple tablets/telefoons: Kies de 'instellingen' app ; kies E-mail, contacten, agenda's ; kies Nieuwe account ; kies Anders ; kies Voeg agenda-abonnement toe ; vul de Server in: https://www.google.com/calendar/ical/ghhpbi1b4imml0aq4movfm957s%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

 
U bevindt zich hier: Home Actueel Agenda